Smådelshåndtering
Norwegian English

Smådelshåndtering

  • Filter
hi280_std_mainpic_large

Småvarereol HI280 er et patentert lagersystem bestående av et minimalt antall deler. Systemet er enkelt å montere, helt uten skrueforbindelser. Grunnkomponentene er gavler og hyller, produsert av varforsinket stål.

hi280_mobile_mainpic_2

Smådelsoppbevaring kan foregå på flere forskjellige måter, avhengig av hvilken type artikler som skal oppbevares. Pakningsstørrelser, inn- og utlastningsfrekvenser osv. Avgjørende for valg av lagerutstyr er lagerets sammensetning og størrelse. I mange tilfeller har det vist seg at mobile småvarereoler, kompaktlagring er riktig lagringsform.

hi280_2tier_mainpic_2_large

Småvaremessanin HI280 bygges i to eller flere nivåer med innlagt messanindekke. Ideelt om du har stor takhøyde i ditt lokale. Med vårt HI280 messaninsystem får man en fleksibel og svært stabil reolkonstruksjon uten forstyrrende søyler.

hi280_narrow_aisle4_418x246

Teknisk konstruksjon, design og høydeoppbygging av Småvarereol HI280, gjør det mulig å bruke systemet til truckbetjent smalgangslager, der plast eller fiberbokser benyttes til oppbevaring av artiklene.

cartonflow_418x246

Småvaregjennomløp spiller en vesentlig rolle i forsyningskjeden av komponenter ved monteringslinje og rullebånd. Gjennomløpsreolen består av en reol som utstyres med hellende rullebaner til transport av komponeneter til en monteringsstasjon. Gjennomløpsreoler benyttes også på lageret som en del av logistikkprossessen. Innlasting skjer på den ene siden og plukk fra den motsatte siden etter prinsippet FIFO (First in First Out).

longspan_range

Constructor Universalreol er rask og enkel å montere og har en modul- design som gir maksimal lagringskapasitet, uansett areal.

plastkas3_large

Plastbokser er perfekte for oppbevaring og interntransport av deler enten det er på et lager, et verksted,  i en butikk, i en bil eller på et kontor.

sign-and-marking-system_2_large

Alle lager trenger et merkesystem. Grunnleggende for en effektiv håndtering på et lager, er korrekt og rask identifisering ved såvel plukking som innlasting av gods.

NB! Våre nettsider bruker cookies for trafikkmåling og optimalisering av innhold.

Fortsett å bruke nettstedet som normalt om du godtar dette.

Jeg godtar

achilles fpal