Pallehåndtering
Norwegian English

Pallehåndtering

  • Filter
iittala_4_large

Konvensjonelle pallereoler gir ubegrenset tilgang til alle paller, og passer for all type lagring uten noe begrenset system for palleplasseringen.

p90_movo_overview_2_large

Mobile pallereoler består av pallereoler montert på skinnegående, elektrisk drevne vogner. Systemet bygges opp i blokker med et antall vogner, i tillegg til som regel faste vogner mot vegger. I hver blokk kan en betjeningsgang åpnes, med evt. fjernstyring. Constructors mobile pallereoler MOVO er blant Europas mest brukte. Bare i Norge finnes rundt 300 mobilanlegg i konvensjonelle og fryse-/kjølelager.

p90_drive-in_mainpic_1_large

Ideelt for lagring av store kvantum av samme type gods. Ditt eksisterende lagerareal kan utnyttes opp til 90% mer effektivt enn ved bruk av standard, konvensjonelle pallereoler.

palletflow_overview_1_large

Gjennomløpsreoler er den optimale løsningen for palletert gods med høy omløpshastighet.

p90_pushback_overview_1_large

Spesielt godt egnet for lagring av gods i store kvantum. Man får færre håndteringer, kortere avstander og en økt lagerkapasitet på opp til 75%.

p90_narrow_aisle_mainpic_1_large

Pallereol P90 - Smalgangslager er det mest optimale lagringssystemet dersom gulvplassen er begrenset. Man får maksimal lagerkapasitet, omgående tilgjengelighet til alle paller og raskt ordreplukk direkte fra reolen.

rack83_02_large

Pallereol Rack83 kan bygges som tradisjonelt pallereolsystem, som dypstabling, høylager eller som tettpakningslager med reolene bygget på skinnegående vogner. Et omfattende sikkerhets- og tilbehørsprogram gjør Rack83 til et svært sikkert og effektivt lagersystem for de fleste pallelager.

NB! Våre nettsider bruker cookies for trafikkmåling og optimalisering av innhold.

Fortsett å bruke nettstedet som normalt om du godtar dette.

Jeg godtar

achilles fpal