Langgodshåndtering
Norwegian English

Langgodshåntering

  • Filter
long-goods-storage-cantilever_2_large

Grenreoler har ingen fremre stolper som er i veien for inn- og utlasting. Alle nivåer er tilgjengelige for en gaffeltruck. Allsidigheten hos våre grenreoler gjør dem ideelle for alle typer arbeidsmiljøer fra masseproduksjon, byggevarehus og lager til detaljhandel.

a-rack2_large

Innstikks- og Listverks-reoler(A-reol) benyttes av både produsenter og detalj-/grossisthandlere innenfor trevarebransjen. F.eks. arbeider møbelprodusenter med varierende former for trevarer i deres prossesser og har derfor behov for å oppbevare disse på en rasjonell måte.

metal_sheet_01_large

Plant materiale og spesielt i kombinasjon plant og tungt gods krever spesialløsninger når det gjelder oppbevaring og håndtering. Pallereol er en mulighet og Grenreol en annen. Men kanskje aller best er vår egenutviklede Plateautomat/Platereol til nettopp dette bruk.

rollrack55_large

Rollrack som produktkonsept kan, for en viss type langt gods, være den eneste mulige oppbevaringsløsningen. Rollrack kan brukes til langgods som f.eks. profiler, rør og listverk.

longspan_range.1

Constructor Universalreol er rask og enkel å montere og har en modul- design som gir maksimal lagringskapasitet, uansett areal.

NB! Våre nettsider bruker cookies for trafikkmåling og optimalisering av innhold.

Fortsett å bruke nettstedet som normalt om du godtar dette.

Jeg godtar

achilles fpal