Skjermer og lydabsorbenter
Norwegian English

Skjermer og lydabsorbenter

  • Filter
bordskjerm-539

I vårt sortiment finnes det bordskjermer som er polstret, i tre eller plexiglass. Du kan velge den funksjonen du leter etter.  Skal skjermen være med lyddemping eller ha funksjon mer som en visuell maskering, valget er ditt. Skjermene finns tilgjengelig i forskjellige bredder for å passe ulike typer bord.

33201

Stoff-trukket skillevegg med en ramme laget av aluminium profil.
Skjermer som er enkle å bygge, flytte og endre. Du kan kombinere tre forskjellige høyder og bredder. Kombinasjonen av stoff og en innsats i klart plexiglass kan velges til skjermer i høyden 1450 og 1800 mm. Skjermbildene i bredden 833 mm kan monteres hyller. Hjul kan bestilles og installeres hvis du vil ha mobile skjermer (hjul bør ikke brukes med hyller).

33081

Contur skillevegger er en stoffdekket vegg med en effektiv lyddempende kjerne og en solid ramme (60 mm) i finert MDF. Skjermer er tre høyder og to bredder.

33111

Skjermer i Dufaylite, en sandwich som er veldig lett og sterk.
DUF-skjermer er tilgjengelig med dekorative åpninger på den ene siden (den andre siden er vanlig) alt. med åpninger på begge sider. Skjermvegger er belagt med en spesiell teknikk «mønster malt bord» og er tilgjengelig i bjørk, bøk eller eikfarge.

abstr_miljo_alumi_8-470x470

Alumi er en fleksibel gulvskjerm for kontor og offentlig miljø. Den fungerer like bra som firttståend avskjerming som sammenkoblet med flere.

softline_product10

Softline skjermserie oppnår lyddemping i klasse A i uavhengige tester. Skjermens lydabsorberende egenskaper og tekstiler i flere farger, bidrar til et komfortabelt og trivelig arbeidsmiljø.

Softline har en solid treramme som gir stabilitet. Den 50 mm tykke rammen er fylt med lydabsorberende mineralull. Skjermene er trukket i tekstil og finnes tilgjengelig i forskjellige farger, størrelser og former, både som gulv og bordskjerm. Tilgjengelig i bredder 800, 1000, 1200mm. Som et alternativ kan hyller bestilles ved siden av.

bordskjerm-offizz-5jpg1-470x465

Offizz er en lyddempende bordskjerm som gir et behagelig arbeidsmiljø. Skjermen er 70 mm tykk og konstruert med en akustisk plate av formpresset mineralull. Rammer består av foliert MDF og perforerte fyllinger av melamin.

 

golvskjerm-offizz-410x470

Offizz gulvskjerm er designet for å dempe det generelle støynivået og skjerming på kontoret. Målet er å skape et stille arbeidsmiljø. Ved å møblere med Offizz, skaper du en romfølelse samtidig som du beholder rommets åpne karakter.

NB! Våre nettsider bruker cookies for trafikkmåling og optimalisering av innhold.

Fortsett å bruke nettstedet som normalt om du godtar dette.

Jeg godtar

achilles fpal