Miljø og Sittemøbler
Norwegian English

Miljø og Sittemøbler

  • Filter
bridge

 

Mr Box Høy

Dette er en genistrek av en sofa.

Den leveres i 1-, 2- og 3-setere, og med 140 cm totalhøyde. Den kan være «båser» på en kafe, den kan være romdeler i et landskap eller en foaje, eller den kan rett og slett være dekorativ stående mot en vegg. En smal spalte mellom setet og ryggen gjør den også enklere å holde ren. Det er ingen sprekker å samle støv og smuler i. Med to høye sofaer mot hverandre, sammenføyet med en endevegg blir det en uforstyrret plass avskjermet for både lyd og innsyn - egnet for et uformelt møte. Derav betenevnelsen «Meetingpoint». Det er mange varianter av høy-veggede sofaer på markedet, men få med utseende og finish som denne. 

Sittehøyde er 45 cm

mr-box-lav

Mr Box Lav 

Nett og lekker!

Mr.Box har to familiemedlemmer: høy og lav rygg. Den lave modellen er nett og smekker, med rette linjer og stram form. En smal spalte mellom setet og ryggen gjøt den også enklere å holde ren. Det er ingen sprekker å samle støv og smuler i. Sofaen har 1-, 2- og 3-setere med lener, og den har også en hjørneløsning. Med lener kan den ha hjørne med ett tilbygg - dvs 1, 2 eller 3 seteplasser til hver side. Mr.Box lav har også en modul-serie som kan bygges på «uendelig», eller brukes enkeltvis som sofabenk. Denne har ikke lener, men også denne har en hjørneløsning. Her er det ingen begrensninger for påbygging ut ifra hjørnet.

Sittehøyde er 45 cm

.

comet

Comet Cosmos har sitt opphav fra klassikeren fra 60-tallet: Venus.

Det tidløse designet gjør at stolene finns både i moderne hjem så vel som i coole barer på kontinentet.

edge_5_web1

Edge er en modulsofa som har et design som innordner seg i de fleste miljøer som venterom, foajeer, hotellrom, på skip, i restauranter og barer osv. Edge er et kvalitetsprodukt bygd opp av politanskum på stålkonstruksjon. Byggbart modul-understell i krom stål. Produktet består av: Sitteplass med rygg, høyre/venstre armlene, sidebord som kan brukes som mellombord mellom sitteplasser. Alle deler og detaljer er utført etter høyeste standarder og er ergonomisk riktig.

electrafaatolj
Produsent: Mod Art Design

Electra er en serie møbler som, takket være sin attraktive design, passer perfekt i alle offentlige miljø, f.eks lobbyen eller venterommet. Sofaer har høy komfort og gi varme til resten av rommet.

enzo

Enzo er en stilren sofa med et enkelt og stramt formspråk. Den lar seg lett tilpasse ulike miljøer og prosjekter.

 

pivot
Produsent: B - Vad AS
 
Pivot.

PIVOT modulsofa gir din kreativitet full frihet! Standard moduler kommer i mange utørelser med ønsket bekledning. Serien kan leveres med eller uten rygger og armlener, eller i varianten Pivot Cave med høy rygg. Sofaer med spalte mellom sete og rygg for enklere renhold, har vi gitt betegnelsene Pivot Gap og Pivot Cave Gap. Pivot bordene karakteriseres av moderat minimalisme, enkel funksjonalitet og lakoniske linjer, og kan i tillegg integreres i en modulkonstruksjon..

 

santana
Produsent: B - Vad AS

 

SANTANA 

SANTANA er en klassisk og komfortabel modulsofa. Serien består av stol, 2 og 3-seter, hjørne og bue. Leveres med faste eller løse seteputer. Seksjonene kan spesialtilpasses etter mål og flammesikres. Leveres med smale eller brede armlener, eller med endeplater for avslutning uten armer.

pivot-cave
Produsent: B - Vad AS

PIVOT CAVE

PIVOT modulsofa gir din kreativitet full frihet! Standard moduler kommer i mange utørelser med ønsket bekledning. Serien kan leveres med eller uten rygger og armlener, eller i varianten Pivot Cave med høy rygg. Sofaer med spalte mellom sete og rygg for enklere renhold, har vi gitt betegnelsene Pivot Gap og Pivot Cave Gap. Pivot bordene karakteriseres av moderat minimalisme, enkel funksjonalitet og lakoniske linjer, og kan i tillegg integreres i en modulkonstruksjon.

 

 

NB! Våre nettsider bruker cookies for trafikkmåling og optimalisering av innhold.

Fortsett å bruke nettstedet som normalt om du godtar dette.

Jeg godtar

achilles fpal