Kontorstoler
Norwegian English

Kontorstoler

  • Filter
RBM 768

RBM

Kategori: Kontorstoler
RBM inngår i Scandinavian Business Seating, som er Skandinavias ledende aktør innen utvikling, design og produksjon av kontorstoler og sittegrupper for private og offentlige kontormiljøer.
savo
Kategori: Kontorstoler

Savo Soul er en helt ny stolfamilie i vårt sortiment av kontorstoler. Den har den mest avanserte teknologien som er tilgjengelig, men er samtidig enkel og brukervennlig. Med minimale innstillingsbehov er stolen designet for å følge kroppens naturlige bevegelser og gjør sannsynligvis din arbeidsdag bedre.

be_ge_852_bo
Kategori: Kontorstoler

24 timers operatør stoler. Operatørstoler for 24/7 vakter. Mykk og god kvalitet med svært god ergonomi. Stolene er solide stoler for 24-timers miljøer. Stolen er utviklet i samarbeid med ergonomer og spesialister. En rekke innstillinger lar deg justere sittestillingen som lett kan varieres under lange og krevende skift. Seteputene gir utmerket komfort selv under lange og varme dager.

swopper_care_hvi_4bfd7b87338b0
Kategori: Kontorstoler

Swopper. Her har du kontorstolen som hjelper  ryggen, nakken og dermed humøret. Den gjør at du alltid sitter korrekt, uten anstrengende læringsfase om stolens evt. spesielle metodikk. De gyngende- og spretne bevegelsene er med på å trene muskulaturen og holde blodomløpet oppe.

nefil-03-h-1
Kategori: Kontorstoler

Nefil kontorstol med høy stoff- eller nettingrygg, liftomat, låsbar vipp og polert aluminiumskryss.
Regulerbar: Tyngdejustering, setedybde (sliding seat), setevinkel, nakkestøtte, korsryggstøtte, armlener i høyde, dybde og bredde. Meget god og behagelig sittekomfort.


NB! Våre nettsider bruker cookies for trafikkmåling og optimalisering av innhold.

Fortsett å bruke nettstedet som normalt om du godtar dette.

Jeg godtar

achilles fpal