Kontorstoler
Norwegian English

Kontorstoler

  • Filter
RBM 768

RBM

Kategori: Kontorstoler
RBM inngår i Scandinavian Business Seating, som er Skandinavias ledende aktør innen utvikling, design og produksjon av kontorstoler og sittegrupper for private og offentlige kontormiljøer.
edsbyn eve 100

EVE

Kategori: Kontorstoler

En og samme stol passer nødvendigvis ikke for enhver, som hver person er unik. Vi er fysisk forskjellige og har ulike behov. Med EVE, tilbyr vi et bredt spekter av kontorstoler, og gir deg muligheten til å velge en stol som føles riktig for kroppen din og passer arbeidet ditt. Stolene leveres i forskjellige prisklasser og ulike utstyrsvarianter, inkludert ulike mekanismer for hvordan stolen følger kroppen.
Fra EVE300, til våre mest ergonomisk kontorstol for deg sitte lenge og konsentrert, til EVE200 runde stol med gode innstillinger og til slutt litt enklere, men rimelig EVE100 for de som ikke trenger den mest avanserte teknologien.

therapia-superbody-682x10241-470x470
Kategori: Kontorstoler

Therapia er høykvalitets stoler som tilpasses størrelse, vekt og ønsket arbeidshøyde for brukeren. Stolene har fjærer i seteområdet for optimal komfort og ergonomi. Mykt skum under lårene. I midten Foran på setet, er det en fastere skumtype for balanse og kontroll. Ryggen har en fast vertikal skumpute som hviler kun mot ryggsøylen. Skuldrene er da helt frie noe som gir en perfekt arbeidsstilling.

be_ge_852_bo
Kategori: Kontorstoler

24 timers operatør stol. Be-Ge 852 er den nye generasjonen kontorstol for 24/7 vakter. Mykk og god kvalitet med svært god ergonomi gjør stolen unik. Be-Ge 852 er en solid stol for 24-timers miljøer. Stolen er basert på vårt anerkjente buss-sete, som er utviklet i samarbeid med ergonomer og spesialister. En rekke innstillinger lar deg justere sittestillingen som lett kan varieres under lange og krevende skift. Seteputen har en unik selv-lufting som gir utmerket komfort selv under lange og varme dager.

swopper_care_hvi_4bfd7b87338b0
Kategori: Kontorstoler

Swopper. Her har du kontorstolen som hjelper  ryggen, nakken og dermed humøret. Den gjør at du alltid sitter korrekt, uten anstrengende læringsfase om stolens evt. spesielle metodikk. De gyngende- og spretne bevegelsene er med på å trene muskulaturen og holde blodomløpet oppe.

nefil-03-h-1
Kategori: Kontorstoler

Nefil kontorstol med høy stoff- eller nettingrygg, liftomat, låsbar vipp og polert aluminiumskryss.
Regulerbar: Tyngdejustering, setedybde (sliding seat), setevinkel, nakkestøtte, korsryggstøtte, armlener i høyde, dybde og bredde. Meget god og behagelig sittekomfort.


NB! Våre nettsider bruker cookies for trafikkmåling og optimalisering av innhold.

Fortsett å bruke nettstedet som normalt om du godtar dette.

Jeg godtar

achilles fpal