Arbeidsplasser
Norwegian English

Arbeidsplasser

  • Filter
boss motebord 320x150cm

Boss møbelserie er eksklusive møbler i valnøtt til sjefskontor og møterom.

Kraftige plater og tilbehør. Et ekte sjefskontor.

dencon delta bord sort linoleum

Delta-serien fra Dencon er det sikre valg for elegant og funksjonell kontorinnredning. Serien tilbyr et både bredt og dybt utvalg til konkurransedyktige priser. Delta er fleksibel og modulær, hvilket sikrer at møblene kan tilpasses ethvert behov.

edsbyn-centro-arbeidsbord-1-1024

Centro er et skrivebordsprogram som kan kombineres på mange måter.
Bordplatene er i 23 mm MDF med overflater i finer eller høytrykklaminat. Platene leveres med profilerte- eller rette kanter. Runde ben i silver, svart eller krom. 

edsbyn college konf miljo bla stoler

Funksjonaliteten for College var den ledende kraften allerede på tegnebrettet.

College-serien er egentlig laget spesielt for ulike pedagogiske sammenhenger, men fungerer utmerket som skrive- eller møtebord.College-bordene har bærende sarg og ben i firkantrør.

Med trapesbordet har du mange muligheter til ulike oppsett.
Bordplatene er i finer eller høytrykklaminat (sistnevnte gir bedre holdbarhet).

edsbyn connect hev senk hvit
Connect arbeids- og møtebord er i et stort utvalg av størrelser og former. Connect er også tilgjengelig med elektriske hev/senk-understell for maximal variasjon av arbeidshøyde.
Bordene har T-stativ med rund benprofil og plater av finer eller høytrykkslaminat, med ulike typer kantprofilene. Connect konferansebord kan også leveres med tallerkenfot.
edsbyn-contra-bord-1

Contra-bordene er lette å plassere og er anvendelige bord for møter, kaffepauser og bespisning.
Bordplater i finer eller høytrykklaminat. Understell med stabil tallerkenfot i silver, sort eller krom.

edsbyn contur med lilla farger

Edsbyn Contur er en bordserie med strenge, rette former. Et bredt sortiment med muligheter til å velge farger og materialer på plater og stativ, gir deg muligheten til å designe elegante og funksjonelle arbeidsstasjoner med personlig identitet.
Contur kan selvsagt  også utstyres med elektrisk hev/senk-understell.

genese_skrivebord_160x80_fast_hoyde__produkt_bilde

Genese-serien er utviklet for å appelere til våre følelser og funksjonelle arbeidsrom. Serien er spesielt designet for å kunne tilpasse seg det den teknologiske utviklingen krever.

Plater i finer, laminat, linoleum og Soft-Stone. Lekre understell i sort, hvitt og polert. Manuell- eller elektrisk høydesjustering.

sansorlie dreamwork 1

Medarbeideres innsats og trivsel styres ikke av en raus lønnsslipp alene. Gode arbeidsforhold er like viktige faktorer. Et elegant og hyggelig kontor er et sikkert tegn på at arbeidsgiver verdsetter de ansattes innsats.

En annen viktig faktor er at arbeidsplassen er tilpasset brukeren. På mange av våre modeller kan arbeids- og sittehøyden justeres individuelt.  Her får alle en ergonomisk riktig arbeidsstilling som er individuelt tilpasset .

NB! Våre nettsider bruker cookies for trafikkmåling og optimalisering av innhold.

Fortsett å bruke nettstedet som normalt om du godtar dette.

Jeg godtar

achilles fpal